ober oproeplamp

13-01-2023
Introductie:

Een goede gastervaring is van essentieel belang in de horeca. Met de ixi tafelverlichting, ook wel bekend als de ober oproeplamp, kunt u de gastervaring verbeteren en tegelijkertijd de efficiëntie van uw bediening verhogen. In deze blog bespreken we de voordelen van de ixi tafelverlichting en hoe het uw bedrijf kan helpen groeien.

Wat is de ixi tafelverlichting (ook wel ober oproeplamp genoemd) voor in de horeca?

De ixi tafelverlichting, ook wel de ober oproep lamp genoemd, is een slimme oplossing die is ontworpen om een specifieke functie te hebben. Wanneer de gast deze verlichting omdraait, kan de bediening in één oog opslag zien dat de gast iets wilt. Hierdoor kan de bediening snel en efficiënt reageren op de behoeften van de gast. Dit kan helpen om de algehele gastervaring te verbeteren en de tevredenheid van de gast te verhogen.

Voordelen voor de gast:

De ixi tafelverlichting (ober oproeplamp) kan de gastervaring enorm verbeteren. De gast hoeft niet te wachten tot de bediening langs komt om hulp te vragen. De verlichting biedt de gast een snelle en eenvoudige manier om de aandacht van de bediening te trekken wanneer ze deze nodig hebben. Dit kan de gast een gevoel van controle en comfort geven, uit ervaring blijkt dat de gast hierdoor een beteren ervaring heeft bij horeca die met ixi werken.

Voordelen voor de bediening:

Het hebben van de ixi tafelverlichting (ober oproeplamp) kan ook de efficiëntie van de bediening verhogen. Wanneer de bediening weet dat de gast hulp nodig heeft, kunnen ze efficiënter reageren op de behoeften van de gast. Dit kan helpen om de tijd die de gasten wachten te verminderen en de algehele service te verbeteren. Bovendien kan het verminderen van de tijd die de bediening doorbrengt met het controleren van elke tafel, resulteren in een snellere service en een hogere omzet.

Hoe kan de ixi tafelverlichting (ober oproeplamp) uw bedrijf helpen groeien?

Door de ixi tafelverlichting (ober oproeplamp) te gebruiken, kunt u niet alleen de gastervaring verbeteren en de efficiëntie van de bediening verhogen, maar ook uw bedrijf helpen groeien. Het hebben van een efficiëntere service kan resulteren in meer omzet. wilt u ook gebruik maken gaan maken van de ixi neem contact op via ons contactformulier en vraag en gratis proefplaatsing aan