Achtergrond afbeelding turn for service signaal verlichting

Adverteren Personaliseren

Adverteren

De IXI leent zich uitermate goed om een specifieke boodschap naar uw gasten te verkondigen. Let wel, dit hoeft niet maar kan wel. U als ondernemer bepaalt uiteindelijk zelf wat u wilt. Heeft u liever uw logo op de ixi staan, geen probleem.. uw keuze!
Maar, wilt u als uitbater uw bier op de tap promoten, bedrijven in de buurt promotieruimte bieden? Of misschien is er wel een taxibedrijf in de buurt die zich graag presenteert aan uw gasten. Het kan met de advertentie op IXI horecaverlichting. En het levert u als uitbater ook nog eens mooi extra verdiensten op.

Wilt u adverteren?

Wij krijgen met regelmaat de vraag van een horeca ondernemer of wij geen adverteerder hebben. Dus mocht u geïnteresseerd zijn om uw boodschap middels IXI (welke inmiddels door het hele land staan) uit te dragen, neem dan gerust contact met ons op, want…
De advertentieruimte op IXI horecaverlichting is zeer aantrekkelijk. Uw advertentie is altijd goed in beeld bij het uitgaanspubliek. Dit op een prachtige zichtlocatie – een plek waar vele mensen gedurende langere tijd verblijven – trekt uw opvallend verlichte reclame zeker de aandacht. En dat is voor u als ondernemer een mooie manier om uw bedrijf, merk, dienst of product onder de aandacht te brengen van mensen die lekker in de stemming zijn tijdens een gezellig avondje uit.

Adverteren met bedrijfslogo

onze adverteerders

Een greep uit onze adverteerders
Logo Desperados
Logo Docqmans
Logo Martini
Logo Lipton
Logo Heineken
Logo Sincero Cafe
Logo Aldersbacher
Logo Drukwerk Koning
Logo Amstel
Logo Caffe Duo

Personaliseer

Met een eigen logo
IXI NOW met Guilty Monkey logo

De IXI is rondom volledig te personaliseren naar uw gewenste smaak. Bijvoorbeeld uw logo, huisstijl of een eventuele samenwerking met een adverteerder. Dit zorgt ervoor dat de IXI op iedere locatie uniek is.

Maak een afspraak