ixi sfeerlicht

13-01-2023

IXI Sfeerlicht

Als horecaondernemer is het van groot belang om een aantrekkelijke en aangename sfeer te creëren voor uw gasten. Sfeerverlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Ixi-now, een bedrijf uit Nijmegen, heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van signaalverlichting. Deze verlichting wordt nationaal en internationaal al in meer dan 1000 zaken gebruikt!

Ixi-now biedt een unieke lamp aan waarmee een specifieke sfeer gecreëerd kan worden in bijvoorbeeld een restaurant, bar of feest locatie. De ixi is energie-efficiënt en hebben een lange levensduur. Hierdoor bespaart de horecaondernemer geld op de kosten van vaak schadelijke kaarsen die paraffine verbranden.

Een bijkomend voordeel van de ixi is dat gasten door de lamp om te draaien direct kunnen aangeven dat ze service wensen. Dit betekent dat gasten niet meer nerveus hoeven om te kijken, maar gewoon lekker kunnen zitten en genieten van hun bezoek aan de horecagelegenheid. Door het gebruik van de ixi wordt de gast toch opgemerkt en kunnen horecagelegenheden de omzet verhogen doordat ze geen bestellingen meer mislopen.

Ixi Sfeer en Signaalverlichting kan een grote bijdrage leveren aan het creëren van een aangename sfeer in uw horecagelegenheid. Als u op zoek bent naar sfeerverlichting voor uw horecagelegenheid, is de ixi Sfeer en Signaalverlichting zeker een bijzonder concept om in overweging te nemen. Bovendien biedt ixi now altijd de mogelijkheid voor een proefplaatsing.

Dus, als u als horecaondernemer een unieke sfeer wilt creëren en tegelijkertijd de service aan uw gasten wilt verbeteren, kies dan voor ixi Sfeer en Signaalverlichting. Door deze slimme oplossing te implementeren, kunt u uw gasten een geweldige ervaring bieden en uw omzet verhogen.